Försvarsadvokat i Göteborg

God eftermiddag på er alla mina härliga läsare. Nu förstår jag att ni har väntat med spänning på det här inlägget för vem behöver se efterlyst på TV 3 när man kan läsa mina inlägg som jag författar från häktet i Göteborg! Det ska jag säga med en gång, att inläggen skriver jag på rasterna och inte på betald arbetstid. Givetvis lämnar jag aldrig ut information så att någon av “klienterna” kan kännas igen, däremot ska jag ger er ett namn: Hanna Larsson Rampe! Men, hon är ju en försvarsadvokat i Göteborg och inte någon intagen, en försvarsadvokat i Göteborg som ofta kommer hit då hon ska försvara en del intagna i rätten och då behöver förbereda målen. 

 

Jag måste få det sagt med en gång, att om jag någonsin skulle behöva en försvarsadvokat i Göteborg så är det denne Hanna Larsson Rampe som jag hade velat haft om jag själv fick välja. Välja har man ju alltid möjlighet till, i alla fall att få framföra önskemål om att man vill ha en specifik advokat förordnad. Det är många advokater som passerar dessa väggar här på häktet i Göteborg men långt ifrån alla ger ett så gott intryck som Hanna Larsson Rampe. Man ska komma ihåg att oavsett vad någon är anklagad för så har vi en lagstiftning som säger att både sådant som ligger den misstänkte till lags, och sådant som talar till dennes fördel ska tas med in i bedömningen av domaren när straffet utdöms, det är därför alla som misstänks för ett brott får en försvarsadvokat. Det finns alltid två sidor av myntet, och det är en ordning som vi har i det här landet och som jag tycker är väldigt viktigt att vi har! Om du behöver en försvarsadvokat i Göteborg hoppas jag det blir Hanna Larsson Rampe.