Utbyggnation av huset

Jag och min hustru hade sedan ett par år tillbaka drömt om att kunna bygga ut vårt hus, då det på senare tid börjat bli lite trångt efter alla barn som kommit till. Vi bor en bit utanför Höganäs, och vi valde därför att söka efter bästa möjliga företag online. Vi fann per omgående ett antal positiva recensioner av Deilado Bygg AB, som är ett Byggföretag i Höganäs.

När vi berättade för personalen från Deilado Bygg över telefon att vi önskade bygga ut en större del av huset var det inga konstigheter med det, utan det var tydligt att de hade stor erfarenhet av sådana projekt, och var snabba med att ta fram ett tilltalande förslag på hur det skulle kunna se ut, samt att prisförslaget som följde med ritningarna var helt rimliga. Vi tackade snabbt ja till det hela, och såg fram emot att snart kunna njuta av mer utrymme för hela familjen.

Byggnissarna från Deilado Bygg AB dök upp två veckor senare, med mängder av utrustning och glatt humör. De satte igång samma eftermiddag, och vi lät dem arbeta ifred (det var dock svårt att hålla den äldsta grabben på tio år från att bombardera dem med nyfikna frågor så fort tillfälle gavs!)

Två veckor senare var arbetet klart, och det ser än idag riktigt bra ut. Pojken blev helt till sig då han fick ett helt nytt rum, och jag och frugan kunde njuta av mer utrymme om kvällarna. Vi rekommenderar därför Deilado Bygg till våra närmsta vänner som själva funderar på att bygga ut framöver.