När olyckan är framme

Det känns både bittert och ljuvt att skriva det här inlägget. Det hela började med att ett träd välte rakt in genom mitt och min frus sovrumsfönster i samband med att en hemsk storm drog fram genom grannskapet för ett par veckor sedan. Vi bor i Mjölby, vilket innebär att urvalet av möjliga byggfirmor inte är lika stort som i större städer. Vi valde därför att höra efter bland våra vänner för att se om de har någon erfarenhet av de byggföretag som finns i Mjölby, och valet föll till slut på Robert Kiziewicz Byggfirma då både vänner samt våra vänners vänner varit i kontakt med dem och fått ett positivt intryck.

Vi kontaktade Robert Kiziewicz Byggfirma direkt över telefon, och efter att vi skickat in bilder på skadorna till honom återkom han med ett prisförslag samt förslag på hur vi på bästa sätt skulle lösa det hela. Allt som allt var det en bra mycket mindre smärtsam process än vad vi först förväntat oss. Det tog inte mer än ett par dagar innan ett par byggnissar knackade på dörren, och vi visade dem väggen samt fönstret som behövde lagas. De satte igång med reparationerna samma dag, och två dagar senare var det helt klart. Trä, isolering, färg samt fönsterglas var på plats!

Det ljuva med det hela är att vi nu vet exakt vart vi bör vända oss ifall olyckan är framme igen. Fortsätter Robert Kiziewicz Bygg vara så effektiva i sitt bemötande framöver lär de växa ordentligt den kommande tiden.