Drömmar om att bygga ut huset

När jag var liten bodde vår familj i ett mindre hus i Gånghester utanför Borås Centrum. Mina minnen av det trånga utrymmet har i vuxen ålder fått mig att drömma om att bygga ut huset jag och min fru bor i, för att säkerställa att våra framtida barn inte ska få ha det lika trångt. Tanken är att lägga till två extra rum på bottenvåningen, och eventuellt även bygga till ett uthus på tomten i framtiden. Det finns en del byggfirmor i Borås, och vi valde förra veckan att höra efter med familj, släkt och vänner för att se om de hade en specifik firma att rekommendera. Deras tips fick oss till slut att välja Andrezej Bednarzyk, då hans hantverk och expertis uppenbarligen sticker ut från mängden.

Vi valde att kontakta Andrezej Bednarzyk via telefon, då vi kände att det är enklare att få med alla väsentliga frågor den vägen. De var snabba och hade ett härligt kostnadseffektivt tänk när det kom till utbyggnationen vi hade tänkt oss. Prisförslaget och ritningarna de tog fram föll oss i smaken, och vi bokade in en tid redan om två veckor. Att säga att jag och frugan är förväntansfulla skulle vara en underdrift. Det ska bli oerhört skönt att ha mer benutrymme så att man kan sträcka på benen så att säga, och ifall allt går som det ska är allt klart vid den här tiden nästkommande månad. Går jag efter min magkänsla kan jag redan nu gissa att Andrezej Bednarzyk kommer att bli firman som får äran att bygga vårt framtida uthus.