Tankar om träning och byggarbeten

Tänkte på det här med att om man jobbar på ett byggföretag i Täby, eller vart som helst egentligen, men såg en bild med reklam för Sawdust Bygg och Renovering och deras byggföretag här om dagen så därför kom jag och tänka på dem nu, men undra om man då behöver gå och träna efter jobbet. Jag menar byggarbeten är ganska krävande för kroppen så de behöver vara i ganska bra form. Men frågan är om det räcker med allting som de lyfter och bär på jobbet för att upprätthålla musklerna eller om det är nödvändigt för dem att gå till gymmet att träna efter jobbet också för att hålla musklerna starka för att undvika att skada sig.

Har ingen aning om hur det är med det faktiskt. Tänker att det nog borde vara ganska enkelt att skada sig om man blir trött och lyfter tungt, så kanske behöver de träna ganska mycket annat också. I alla fall om man jobbar på ett byggföretag som Sawdust Bygg och Renovering i Täby där de verkligen gör omfattande byggen och där det verkligen känns som att de har mycket att erbjuda sin kunder. Vilket är bra och perfekt om man ska anlita ett byggföretag med professionell hjälp, men inte om man är de som jobbar med det.

Jag själv är till exempel alldeles för otränad för att jag skulle kunna jobba på Sawdust Bygg och Renovering i Täby för jag skulle aldrig orka lyfta så tungt och aldrig klara av att göra det utan att skada mig allvarligt.