Problem med ömma fötter

För de flesta innebär vardagen stora mängder med spring fram och tillbaka, oftast till jobbet och hem igen, men även gärna till affären också. Det medför både stress samt slitage på fötterna, oavsett hur bra skor man har och det är inte många som inser fördelarna med att skämma bort sina fötter med gedigen fotvård. Det är därför jag personligen rekommenderar dig att söka upp Inas Fotvård i Södertälje, då jag själv har använt mig av deras tjänster ett par gånger vid det här laget.

För ett par veckor sedan märkte jag nämligen att fötterna hade åkt på mer stryk den senaste tiden än vad jag först var medveten om. Det gjorde ont, och jag hade fått ett par självsprickor på båda fötterna. Jag provade först att köpa hem lite produkter från affären för att se om jag kunde minska smärtan jag kände i fötterna, men efter ett par dagar kom jag fram till att det inte hade hjälpt särskilt mycket. Det var då jag började leta efter en specialist på fotvård i Södertälje där jag bor, och jag hittade Inas Fotvårds hemsida.

Jag tog kontakt med Ina efter att ha läst på om fotvård rent generellt, och hon var väldigt hjälpsam med att fram de bästa lösningarna just för mig. Efter det planerade vi in en träff i deras lokaler, där jag fullkomligt skämde bort mina fötter med flera av deras olika behandlingar. Direkt efter att jag lämnade deras lokaler kände jag skillnaden i fötterna. Jag studsade nästan fram, hela vägen hem. Jag har sedan dess besökt dem två gånger till för ytterligare behandlingar, och jag rekommenderar er åter igen att besöka den bästa fotvården i Södertälje.